1. Szolgáltató:

MONYO Retail Kft.
1091 Budapest, Kálvin tér 7.
Adószám: 25185324-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-952102
Email: info@beertogo.hu
Telefon: +36 70 550 2000

2. Üzlet címe, személyes átvétel esetén:

BEER to GO
1092 Budapest, Ráday u. 7.
Email: info@beertogo.hu
Telefon: +36 70 614 7799

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 10.00 – 20.00
Szombat: 10.00 – 14.00

3. Vásárlás a webáruházban

A webáruházban regisztráció nélkül is vásárolhat. Mindazonáltal, regisztrált vásárlóként gyorsabban vásárolhat, figyelemmel kísérheti megrendelésének állapotát és nyomon követheti korábbi rendeléseit.

4. Készlet információ

A termékek adatlapján feltüntetjük, hogy az adott termékből rendelkezünk-e készlettel. Amennyiben olyan terméket szeretne vásárolni, amely a webáruházban nem vagy nem elegendő mennyiségben elérhető, egy figyelmeztető üzenet jelenik meg, de így is feladhatja megrendelését. Ebben az esetben kérjük, rendelését ne fizesse ki, amíg vissza nem igazoltuk azt.

5. Fizetés

Megrendelését fizetheti banki átutalással, bankkártyával vagy PayPal rendszeren keresztül. Amennyiben a vásárlás valamilyen okból mégis meghiúsul, úgy a kifizetett összeget haladéktalanul visszautaljuk.
Készpénzes fizetés is lehetséges, utánvét vagy az üzletben történő személyes átvétel esetén.

6. Szállítási területek

Cégünk Magyarország egész területére kiszállítja a webáruházban megrendelt árut.

7. Ingyenes házhozszállítás

Amennyiben rendelésének értéke eléri a 10 000,- Ft-ot, a megrendelt árut ingyenesen kiszállítjuk. Az ingyenes szállítást ebben az esetben a rendszer automatikusan felajánlja.

8. Szállítási díjak, határidő

A szállítási költségeket a webáruház pénztáránál az áru ellenértékével együtt fizetheti. Lehetőség van az üzletünkben történő személyes átvételre is, ekkor szállítási költségek nem merülnek fel.
A szállítási díj jelenleg 990,- Ft.
A kiszállítás időtartama általában 2-3 munkanap.

9. Reklamáció

Amennyiben minőségi kifogása merülne fel a megvásárolt termékkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Jogos reklamáció esetén kívánsága szerint kártalanítjuk.

10. Elállás

A szerződéstől az áru átvételét követően 14 munkanapon belül anyagi következmények nélkül elállhat az esetben, ha a terméket eredeti állapotban vissza tudja szolgáltatni. Az áru ellenértékét és a megrendeléssel kapcsolatos egyéb költségeket (kivéve a termék visszaszállításának költségét) haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül visszautaljuk.

11. Jogi felelősség

A webáruház oldalain minden erőfeszítésünk ellenére előfordulhatnak kisebb-nagyobb hibák, amennyiben ilyet talál, kérjük jelezze felénk. Az ezekből, valamint a weboldal használatából eredő egyéb károkért minden felelősséget elhárítunk magunktól.